6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕΡΑ – ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

hieronymus2

 

 

Μετά από 5 χρόνια το κράτος συνεχίζει ακάθεκτο να ισοπεδώνει κάθε μας δικαίωμα. Από το δικαίωμα για ζωή μέχρι το δικαίωμα έκφρασης.

Στην Σύρο σε μια προσπάθεια απροκάλυπτης λογοκρισίας έγιναν εξακριβώσεις στοιχείων για “νόμιμη” αφισοκόλληση άλλα για “παράνομο” περιεχόμενο. Αυτό έγινε στα πλαίσια της επιχείρησης, να φανεί ότι υπάρχει κοινωνική ειρήνη στην χώρα. Περιλαμβάνει ολονύχτιες βόλτες ασφαλιτών, εξακριβώσεις στοιχείων σε αφισοκολλητές και αυτό γιατί έχουν την ψευδαίσθηση ότι στην επαρχεία μπορούν ακόμα να χαριεντίζονται.

Στην αφισοκόλληση, δεν βγήκαμε ανυποψίαστοι, περιμέναμε την καταστολή λόγω της εμφάνισης του Ιερώνυμου. Όπως και την επόμενη της δολοφονίας του Φύσσα, για άλλη μια φορά η εμφάνιση τους ήταν άμεση.

Το συμβάν μας γέμισε οργή, από το γεγονός αμφισβήτησης μας μέχρι και αμφισβήτησης της ίδιας της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου που έγινε έναυσμα ξεσηκωμού το 2008.

Η αστική δημοκρατία μας δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια της. Σε ένα κράτος που η ελευθερία είναι παράνομη μόνο οι παράνομοι μπορούν να είναι ελεύθεροι.

ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΤΟΣΟ ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟΤIΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤEIΝΟΜΑΣΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ

ΤΟΣΟ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *